Зміни в тарифних планах Інтернет

Шановні користувачі!

  • Колектив компанії LLC Campus Networks висловлює повагу і вдячність за те, що Ви користуєтесь нашими послугами. Інформуємо Вас, що з 1 липня 2020 року ми змінюємо щомісячну абонентну плату в пакетах послуг для того, щоб мати можливість розвивати наші сервіси і пропонувати абонентам тільки кращі продукти і послуги. Перегляд тарифів - необхідний крок для нашої компанії, обумовлений декількома факторами, такими як: інфляція і девальвація національної валюти, забезпечення гідної оплати праці для залучення кращих фахівців, зростання вартості утримання, оренди та сумісного використання інфраструктури, енергоносіїв, необхідність інвестицій в поліпшення якості мережі та модернізацію обладнання, тенденцію до збільшення вартості контенту. В процесі актуалізації тарифів ми знайшли можливість поетапно привести їх до рівня економічно виправданих.
  • У свою чергу ми продовжимо покращувати якість послуг, які ми надаємо, впроваджувати нові продукти, а також співпрацювати зі світовими та українськими виробниками контенту та магістральними операторами.

Просимо Вас ознайомитись зі змінами тарифів для фізичних осіб в м.Рівне, м.Здолбунів, смт.Квасилів

Інтернет для дому:

Тариф Start Optimal Premium VIP
Швидкість
Мбіт/с
20 60 100 500
Вартість
грн/міс
99,00 129,00 159,00 299,00

Зазначені тарифи будуть діяти з 1 липня 2020 року

Ми, зі свого боку, будемо робити все можливе, щоб ціни залишались без підвищення якомога довше. Дякуємо Вам за розуміння. З повагою, колектив ТОВ "Кампус Нетворкс".