Зміна вартості послуг Телебачення

Шановні Абоненти,
Сподіваючись на те, що фінансова ситуація в країні стабілізується, більш ніж рік Сервіс OLL.TV брав на себе інфляційне збільшення витрат, убезпечуючи тим самим телеглядачів від додаткових витрат. Однак наростаючі інфляційні процеси змушують внести зміни в цінову політику для збереження нинішнього рівня сервісу і наповнення пропозиції Сервісу OLL.TV.
Через девальвацію національної валюти більше ніж на 100%, і, як наслідок, у зв'язку із збільшенням операційних витрат, з 1 лютого 2016 Сервіс OLL.TV змушений збільшити вартість надання послуг в середньому приблизно на 15%. При цьому решту збільшення витрат Сервіс OLL.TV приймає на себе на даному етапі, розділяючи тим самим тягар важких часів разом із споживачем.

Таким чином, для тарифних планів, з 01.02.16 передбачені наступні ціни:

  • При виборі тарифного плану "Стартовий" - 49 грн. / міс. замість 39 грн. / міс.
  • При виборі тарифного плану "Оптимальний" - 89 грн. / міс. замість 79 грн. / міс.
  • При цьому вартість тарифного плану "Преміальний" залишається 159 грн. / міс.

Збільшення вартості надання послуг - це вимушений крок, на який Сервіс OLL.TV йде з великим жалем, залишаючись водночас відданим ідеї надання кращого телебачення за обґрунтованою розумною ціною, плануючи запустити ряд нових захоплюючих телеканалів, в тому числі і каналів у високій чіткості вже найближчим часом.
Приносимо свої глибокі вибачення і сподіваємося з вашого боку на розуміння впливу незалежних від Сервісу OLL.TV умов на прийняття такого рішення.