Нові захоплюючі телеканали інтерактивного телебачення

Якщо ви користуєтеся послугою інтерактивного телебачення OLL.TV, для Вас є чудова новина – у тарифних планах «Стартовий», «Оптимальний» та «Преміальний» додається 12 нових телеканалів!
З 01.11.2017 зустрічайте нові дитячі, розважальні, музичні, новинні телеканали, в тому числі у HD-якості.

Milady Television - всеукраїнський жіночий телеканал розважального, пізнавального та інформаційного телебачення. «Milady Television» - це краса, мода, make-up та секрети знаменитостей, цікаві новини, подорожі, та fashion-зйомки .
Shopping TV - цікаві новини, оригінальні експеременти, сміливі ідеї та хороший настрй – все це Ви знайдете тут. І для цього не потрібно виходити на вулицю в негоду або вставати з дивана. Шопінг ТВ допоможе Вам робити покупки, відпочиваючи вдома.
Караван TV - Вперше в Україні на одному телеканалі зустрілися всі конкуруючі між собою компанії у сфері телеторгівлі.Повний спектр послуг та максимум виробників в ефірі.
Обоз TV/Обоз TV HD - має своєю місією і головним завданням посісти саме соціальну нішу і через ефіри телеканала, проекти, допомагати населенню краіни, людям в нелегкі часи знайти той спосіб вирішення проблем, який би їх задовольняв.
24 HD - цілодобовий український канал новин. Крім блоків відеоновин в ефірі пізнавальні програми про зірок спорту і шоу-бізнесу, автомобілях, відеоіграх, футбол, музика та багато іншого.
Громадське ТБ HD - працює 24 години на добу. Основним форматом «Громадського ТБ» є телемарафон з гостями, що транслюється зі студії, новинні блоки і прямі включення з репортажами з місць, де відбуваються резонансні політичні події.
Music box HD - музично-розважальний інтерактивний канал, частина всесвітньої мережі каналів Music Box. Орієнтований на молодіжну прогресивну аудиторію. Танцювальна і альтернативна музика, інтерактивні блоки, власні програми.
Niki Junior / Niki Junior HD - це новий український дитячий телеканал з віковою аудиторією 0-5 років. Нашою метою є не тільки розважати, але одночасно і навчати маленьких глядачів. Яскравий пізнавальний світ мультиплікації розкриватиме у дітях найкраще, прививатиме любов до себе і до оточуючих, любов до природи та науки і т.д. Увесь контент телеканалу транслюватиметься в Україні вперше.
Niki Kids/Niki Kids HD - це новий український дитячий телеканал з віковою аудиторією 5+. Увесь контент телеканалу ретельно відібраний фахівцями, враховуючи побажання аудиторії, транслюватиметься в Україні вперше та покликаний всебічно розвивати дитину.